Behandeling

Botox voor rimpels

Botox is een van de populairste behandelingen voor rimpels in het gelaat. Vooral omdat het een eenvoudige en zeer effectieve, maar ook veilige behandeling is. Indien deskundig uitgevoerd is er eigenlijk nauwelijks kans op bijwerkingen. Met name rimpels op het voorhoofd, tussen de wenkbrauwen en kraaienpootjes zijn zeer geschikt voor deze behandeling. Wist u trouwens dat de Botox methode tegen rimpels in Amerika door een dermatoloog ontwikkeld werd?

Botox behandeling

De aangezichtsspieren zitten vast aan de huid. Als deze spieren samentrekken zullen ze ook de huid samentrekken. Door veelvuldig gebruik van de aangezichtsspieren ontstaan hierdoor op den duur rimpels. Ook in rust zijn de aangezichtsspieren enigszins gespannen, en doordat met het toenemen van de leeftijd sommige (sterkere) spieren gaan overheersen kunnen er ook in rust rimpels blijven staan.

Meer informatie over botox

Veelgestelde vragen

Wilt u liever iemand persoonlijk spreken?

DermaTeam is een gecertificeerde kliniek die voldoet aan strikte eisen.

ZO WERKEN WIJ

We begeleiden u van het
eerste gesprek tot de laatste controle

 • Stap 01

  Telefonische intake

 • Stap 02

  Adviesgesprek met een specialist

 • Stap 03

  Uw persoonlijke behandeling

 • Stap 04

  De juiste en persoonlijk nazorg

Meer informatie

Het is ons streven om u volledig te informeren over alle mogelijkheden van de behandeling. Onze medewerkers zijn altijd beschikbaar voor het beantwoorden van vragen, zowel voor, tijdens als na de behandeling. Uw tevredenheid staat voorop! Stel uw vraag via huidlaser@dermateam.nl of bel tijdens kantooruren naar 0164-263822.

Bergen op Zoom, Middelburg & Goes

DermaTeam Cosmetic locaties