Behandeling

Contourverbetering met MD-codes

Je hebt filling en je hebt filling anno 2023! Filling met injectables met hyaluronzuur wordt sinds meer dan 20 jaar uitgevoerd voor de behandeling van rimpels. Traditioneel worden rimpels opgevuld met een gel zodat de rimpel minder zichtbaar is. Bijvoorbeeld in de neuslippenplooi en de marionetlijnen (rimpels die vanuit de mondhoeken naar de kaaklijn lopen).

Dat is nog steeds mogelijk natuurlijk, maar anno NU proberen we met behulp van speciale Hyaluronzuurgels van Juvederm, deze fillers heel gericht te gebruiken voor contourverbetering van het gelaat en om de aangezichtspieren beter te laten functioneren (myomodulatie).
Met deze nieuwe manier van filling wordt meer de oorzaak  van de rimpels behandeld, en dit geeft cosmetisch een veel mooier resultaat dan alleen het simpel opvullen van rimpels. Het geeft een heel natuurlijk effect, waarbij  het karakter van het gelaat niet verandert. Met andere woorden men krijgt geen ander gezicht. Je blijft er hetzelfde uitzien, maar wel beter.

Mauricio de Maio, een Braziliaanse plastisch chirurg, heeft deze nieuwe manier van filling tot in perfectie ontwikkeld, en deze methode van MD-codes wordt inmiddels wereldwijd toegepast. Het wordt ook wel eens ‘liquid facelift’ genoemd, maar dat is eigenlijk geen goede benaming, want met MD-codes is het resultaat mooier en natuurlijker. Wij zijn heel blij dat we deze methode in onze klinieken kunnen aanbieden.

Wanneer u een afspraak maakt voor een behandeling met MD-codes wordt bij een uitgebreide intake met u bekeken wat u het meest stoort en waarom, en wat u zelf het liefst zou willen laten behandelen. De dermatoloog onderzoekt uw huid, kijkt daarbij naar het gehele gelaat en geeft u een deskundig advies. Samen wordt met u een individueel behandelplan volledig op maat gemaakt. De behandeling zelf bestaat meestal uit enkele sessies, waarbij stap voor stap het uiteindelijke doel wordt bereikt.

Scroll naar beneden voor de voor-na foto!

Heeft u vragen of wilt
u meer weten?

Voor en na foto's

Resultaten behandelingen

Voor en na

ZO WERKEN WIJ

We begeleiden u van het eerste
gesprek tot de laatste controle

 • Stap 01

  Telefonische intake

 • Stap 02

  Adviesgesprek met een specialist

 • Stap 03

  Uw persoonlijke behandeling

 • Stap 04

  De juiste en persoonlijk nazorg

Meer informatie

Het is ons streven om u volledig te informeren over alle mogelijkheden van de behandeling. Onze medewerkers zijn altijd beschikbaar voor het beantwoorden van vragen, zowel voor, tijdens als na de behandeling. Uw tevredenheid staat voorop! Stel uw vraag via huidlaser@dermateam.nl of bel tijdens kantooruren naar 0164-263822.

Bergen op Zoom, Middelburg & Goes

DermaTeam Cosmetic locaties