Behandeling

Filling met injectables

Filling met hyaluronzuur is de meest gebruikte anti-rimpelbehandeling (naast Botox). Het is een veilige behandeling, die geschikt is voor het opvullen van rimpels die zijn ontstaan door verslapping van de huid of door lokale druk (tijdens slapen). 

Filling kan gebruikt voor: 

 • Rimpelbehandeling
 • Contourverbetering (MD-codes Juvéderm)
 • Vergroting van lippen
 • Correctie van neus, kin, kaaklijn, oorlellen en handruggen.

Injectables met Hyaluronzuur

Wij gebruiken injectables met de lichaamseigen stof Hyaluronzuur (Stylage, Juvéderm). De hyaluronzuur is verwerkt in een gel die eenvoudig met een klein naaldje in de huid kan worden aangebracht. Er is in principe geen huidtest van tevoren nodig. Omdat het een lichaamseigen stof is treedt eigenlijk slechts zeer zelden een allergische reactie op.

Naast de traditionele, eenvoudige filling van rimpels kan bij dermaTeam ook behandeld worden voor contourverbetering met de methode van MD-codes van Juvéderm. Daarbij wordt samen met de client een volledig op maat gemaakt behandelplan voor het gehele gelaat gemaakt voor contourverbetering en rimpelcorrecties.

Filling niet alleen voor rimpels

Niet alleen rimpels kunnen behandeld worden met fillers. Dunne lippen kunnen wat voller worden gemaakt. Filling van lippen is niet zonder risico’s. Bij dermaTeam waken we ervoor dat dit op een deskundige, veilige manier gebeurt, met een natuurlijk resultaat, dus geen overdreven dikke lippen. Ook neuscorrecties en kin- of kaakcorrecties kunnen soms met fillers worden uitgevoerd, zodat daarvoor geen operatie noodzakelijk is.
Tevens kunnen oorlellen en handruggen opgevuld worden. Het volume van de oren en handruggen kan afnemen bij het ouder worden, met behulp van fillers kan dit gecorrigeerd worden en u weer een jongere uitstraling geven.

De filling wordt uitgevoerd door de dermatologen zelf, dat geeft de vertrouwde zekerheid dat u op deskundige wijze wordt geholpen.

Resultaat

Na de behandeling is het resultaat eigenlijk al direct zichtbaar. In principe kunnen alle rimpels en huidgebieden met injectables worden behandeld: kraaienpootjes, rimpels in de bovenlip, neus-mondplooi, plooien op wangen en kin, oorlellen en handruggen. Het effect blijft 5-24 maanden aan. Met herhalingsbehandelingen kan het resultaat van de eerste behandeling eenvoudig op peil worden gehouden.

Meer informatie over filling

Veelgestelde vragen

Wilt u liever iemand persoonlijk spreken?

DermaTeam is een gecertificeerde kliniek die voldoet aan strikte eisen.

Zo werken wij

We begeleiden u van het eerste
gesprek tot de laatste controle

 • Stap 01

  Telefonische intake

 • Stap 02

  Adviesgesprek met een specialist

 • Stap 03

  Uw persoonlijke behandeling

 • Stap 04

  De juiste en persoonlijk nazorg

Meer informatie

Het is ons streven om u volledig te informeren over alle mogelijkheden van de behandeling. Onze medewerkers zijn altijd beschikbaar voor het beantwoorden van vragen, zowel voor, tijdens als na de behandeling. Uw tevredenheid staat voorop! Stel uw vraag via huidlaser@dermateam.nl of bel tijdens kantooruren naar 0164-263822.

Bergen op Zoom, Middelburg & Goes

DermaTeam Cosmetic locaties