Behandeling

Ultherapie

Ultherapie met de Ulthera is een nieuwe, niet-invasieve, ultrageluid behandeling tegen huidverslapping. In 30 tot 60 minuten tijd wordt de huid van het gelaat en de hals verstevigd. Het uiteindelijke effect wordt na 3-6 maanden bereikt.

 

Er is momenteel tot nader order een intake en behandeling stop.

Hoe werkt Ultherapie?

Ultherapie maakt gebruik van ultrageluid, ook bekend van o.a. echo/duplex onderzoek en niersteenvergruizers. Net als bij andere behandelingen met ultrageluid wordt een applicator op de huid geplaatst en verschijnt er een beeld op het scherm zodat de behandelaar inzicht krijgt in de opbouw van de huid en kan bepalen op welk niveau behandeling nodig is. Dezelfde applicator wordt vervolgens gebruikt om gefocuste energie af te geven op precies de juiste diepte onder de huid zodat een liftend effect ontstaat. Dit alles zonder de oppervlakte van de huid te beschadigen. Als reactie op de warmte die door de gefocuste energie ontstaat zal de aanmaak van nieuw collageen worden gestimuleerd. Het resultaat is een geleidelijke verstrakking die na verloop van tijd een liftend effect van de huid tot gevolg heeft. Het is een gemodificeerde facelift zonder te snijden.

Heeft u vragen of wilt
u meer weten?

Meer informatie over Ultherapie

Veelgestelde vragen

Wilt u liever iemand persoonlijk spreken?

DermaTeam is een gecertificeerde kliniek die voldoet aan strikte eisen.

ZO WERKEN WIJ

We begeleiden u van het eerste
gesprek tot de laatste controle

 • Stap 01

  Telefonische intake

 • Stap 02

  Adviesgesprek met een specialist

 • Stap 03

  Uw persoonlijke behandeling

 • Stap 04

  De juiste en persoonlijk nazorg

VOOR EN NA FOTO'S

Resultaten behandelingen

Voor en na
Voor en na
Voor en na

Meer informatie

Het is ons streven om u volledig te informeren over alle mogelijkheden van de behandeling. Onze medewerkers zijn altijd beschikbaar voor het beantwoorden van vragen, zowel voor, tijdens als na de behandeling. Uw tevredenheid staat voorop! Stel uw vraag via huidlaser@dermateam.nl of bel tijdens kantooruren naar 0164-263822.

Bergen op Zoom, Middelburg & Goes

DermaTeam Cosmetic locaties