Behandeling

Laserbehandelingen

DermaTeam Cosmetic biedt tal van verschillende laserbehandelingen die we hieronder voor u op een rijtje hebben gezet:

Niet invasieve lasers

Ontharingslaser
Ongewenste overmatige haargroei kan min of meer blijvend worden verwijderd door de krachtige en effectieve Diode lasers. Door deze krachtige laser te gebruiken zijn in totaal (veel) minder behandelingen nodig voor een goed resultaat.

Vaatlaser
De vaatlaser kan selectief bloedvaatjes in de huid verbranden zonder de huid te verbranden. Vooral couperose kan er effectief mee worden behandeld, zonder nalaten van littekens.

Pigmentlaser
De pigmentlaser kan selectief het teveel aan pigment in de huid bij pigmentvlekken (lentigines) en ook bij tatoeages verbranden, waardoor de hoeveelheid pigment verminderd en de pigmentvlek/tatoeage opbleekt.

Deze behandelingen zijn mogelijk op locatie dermaTeam Middelburg.

Invasieve lasers

CO2 Laser
De CO2 laser is een ablatieve laser, dat wil zeggen: die verbrand of verdampt de huid. Na de behandeling ontstaan een wond. De behandeling wordt uitgevoerd onder lokale verdoving door dermatologen voor oa xanthelasmata, aardbeienneus, littekencorrecties.

CO2 fractional laser
Bij Fractional laser wordt heel gericht een raster van minuscule gaatjes in de huid te gebrand, tot 1 mm diep. Het is heel geschikt voor de behandeling van rimpels (huidverjonging), en ook littekens en acne littekens.

Deze behandelingen zijn mogelijk op locatie dermaTeam Middelburg en locatie Bravis Bergen op Zoom.

Zo werken wij

We begeleiden je van het eerste
gesprek tot de laatste controle

 • Stap 01

  Telefonische intake

 • Stap 02

  Adviesgesprek met een specialist

 • Stap 03

  Uw persoonlijke behandeling

 • Stap 04

  De juiste en persoonlijk nazorg

Meer informatie

Het is ons streven cliënten volledig te informeren over alle mogelijkheden van de behandeling. Onze medewerkers zijn altijd beschikbaar voor het beantwoorden van vragen, zowel voor, tijdens als na de behandeling. Tevredenheid van de cliënt staat voorop! Stel uw vraag via huidlaser@dermateam.nl of bel tijdens kantooruren naar 0164-263822.

Bergen op Zoom, Middelburg & Goes

DermaTeam Cosmetics locaties