Behandeling tegen

Couperose

Couperose zijn uitgebreide verwijde vaatjes, meestal op de wangen, soms ook op neus en kin. De vaatjes hebben in de loop der jaren hun elasticiteit verloren en zijn daardoor verwijd geraakt. Een van de belangrijkste oorzaken van het elasticiteitsverlies is de zon of zonnebank. De Uv-stralen tasten de elasticiteit van de huid en van de huidvaatjes aan.  

 • Cosmetische dermatologie

 • Continu opzoek naar nieuwe mogelijkheden

 • Kwaliteit, veiligheid en hygiëne

Veelvoorkomende
andere klachten

Ook komt couperose veel voor bij mensen die last hebben van Rosacea, dat is een huidaandoening waarbij de huid op wangen, neus en kin rood is met ontstekingen. Als het lang bestaat kan de roodheid min of meer permanent worden en dan spreek je ook van couperose.

Bij rosacea kan ook vergroting van talgklieren op de neus ontstaan. Naderhand kan er ook een toename van bindweefsel bijkomen. Dit heet een aardbeienneus, medische term is rhinophyma. De neus gaat er verdikt en knobbelig uitzien en wordt in het dagelijkse taalgebruik aangeduid als “drankneus” of “bloemkoolneus”. Ten onrechte, want het ontstaan van rhinophyma heeft niets te maken met alcoholgebruik.
 

De behandeling

DermaTeam Cosmetic beschikt over geavanceerde vaatlasers die speciaal ontwikkeld zijn om vaataandoeningen als wijnvlekken en couperose te behandelen. Tijdens de behandeling wordt de huid goed gekoeld waardoor de opperhuid beschermt wordt tijdens de behandeling.

ZO WERKEN WIJ

We begeleiden u van het eerste
gesprek tot de laatste controle

 • Stap 01

  Telefonische intake

 • Stap 02

  Adviesgesprek met een specialist

 • Stap 03

  Uw persoonlijke behandeling

 • Stap 04

  De juiste en persoonlijk nazorg

Meer informatie

Het is ons streven om u volledig te informeren over alle mogelijkheden van de behandeling. Onze medewerkers zijn altijd beschikbaar voor het beantwoorden van vragen, zowel voor, tijdens als na de behandeling. Uw tevredenheid staat voorop! Stel uw vraag via huidlaser@dermateam.nl of bel tijdens kantooruren naar 0164 263822.

Bergen op Zoom, Middelburg & Goes

DermaTeam Cosmetic locaties