Behandeling tegen

Overbeharing

Overbeharing bij vrouwen is in de meeste gevallen een genetische kwestie. Behalve de aanleg is er meestal geen andere oorzaak. Slecht zelden zijn hormonale veranderingen het onderliggende probleem. De dermatoloog kan eventueel beoordelen of er een andere oorzaak is dan alleen aanleg.

 • Cosmetische dermatologie

 • Continu opzoek naar nieuwe mogelijkheden

 • Kwaliteit, veiligheid en hygiëne

Overmatige beharing
tegen gaan

Overmatige beharing kan worden weggehaald door scheren, harsen, epileren en ontharingscrèmes. Om overtollige haargroei echter blijvend tegen te gaan dienen de haarzakjes, waarin de haargroei plaatsvindt, te worden vernietigd, zodat er gaan haar meer kan worden aangemaakt. Tot voor kort kon dat alleen via elektro-epilatie, waarbij een heel dun naaldje in het haarzakje wordt geplaatst en waarop dan een lage intensiteit elektrische stroom werd gezet, waarmee getracht wordt het haarzakje te vernietigen. Een voor een werden de haren zo verwijderd. Het is duidelijk dat het ontharen op die manier een pijnlijk, moeizaam en zeer langdurig proces is.

Behandeling met de Diode laser (Lightsheer, Vectus)

De Diode laser is een ultramoderne, niet invasieve laser die speciaal ontworpen is voor ontharing om ongewenst haar op een efficiënte manier te verwijderen. Alle typen lichaamsbeharing zijn geschikt voor deze behandeling, mits de haren gepigmenteerd zijn. Alle vormen van overbeharing in het gezicht, op de kin, de armen, benen, borst, oksels en bikinilijn kunnen goed behandeld worden.

ZO WERKEN WIJ

We begeleiden u van het eerste
gesprek tot de laatste controle

 • Stap 01

  Telefonische intake

 • Stap 02

  Adviesgesprek met een specialist

 • Stap 03

  Uw persoonlijke behandeling

 • Stap 04

  De juiste en persoonlijk nazorg

Meer informatie

Het is ons streven om u volledig te informeren over alle mogelijkheden van de behandeling. Onze medewerkers zijn altijd beschikbaar voor het beantwoorden van vragen, zowel voor, tijdens als na de behandeling. Uw tevredenheid staat voorop! Stel uw vraag via[huidlaser@dermateam.nl of bel tijdens kantooruren naar 0164 263822.

Bergen op Zoom, Middelburg & Goes

DermaTeam Cosmetic locaties