Behandeling tegen

Aardbeienneus

Een aardbeienneus (rhinophyma) ontstaat door vergroting van talgklieren op de neus en naderhand een toename van bindweefsel. De neus gaat er verdikt en knobbelig uitzien en wordt in het dagelijkse taalgebruik aangeduid als “drankneus” of “bloemkoolneus”. Ten onrechte, want het ontstaan van rhinophyma heeft niets te maken met alcoholgebruik.

 • Cosmetische dermatologie

 • Continu opzoek naar nieuwe mogelijkheden

 • Kwaliteit, veiligheid en hygiëne

Rhinophyma in combinatie
met rosacea

Vaak ontstaat een rhinophyma in combinatie met rosacea. Rosacea is een veel voorkomende chronische huidaandoening in het gezicht. De vier belangrijkste kenmerken zijn roodheid, kleine uitgezette bloedvaatjes (couperose), bultjes (papels) en puistjes (pustels). Lees meer op onze website. Voor uitgezette bloedvaatjes (couperose) is een vaatlaser behandeling mogelijk.

Rhinophyma kan op verschillende manier worden behandeld. Behandeling van rhinophyma kan middels plastische chirurgie, elektrocoagulatie en CO2 lasertherapieDe meest veilige en effectieve behandeling is behandeling middels de CO2 laser.

CO2 lasertherapie

Door middel van een geconcentreerde bundel infrarood licht kunnen watermoleculen in de huid extreem worden opgewarmd, waardoor cellen acuut verdampen/verbranden. Bij Fractional Laser wordt heel gericht een raster van minuscule gaatjes in de huid te gebrand. De laserstraal zelf is niet te zien, maar doormiddel van een richtlaser (rood laserlicht), kan toch zeer nauwkeurig behandeld worden.

ZO WERKEN WIJ

We begeleiden u van het eerste
gesprek tot de laatste controle

 • Stap 01

  Telefonische intake

 • Stap 02

  Adviesgesprek met een specialist

 • Stap 03

  Uw persoonlijke behandeling

 • Stap 04

  De juiste en persoonlijk nazorg

Voor en na foto's

Resultaten behandelingen

Voor en na
Voor en na
Voor en na
Voor en na
Voor en na
Voor en na

Meer informatie

Het is ons streven cliënten volledig te informeren over alle mogelijkheden van de behandeling. Onze medewerkers zijn altijd beschikbaar voor het beantwoorden van vragen, zowel voor, tijdens als na de behandeling. Tevredenheid van de cliënt staat voorop! Stel uw vraag via huidlaser@dermateam.nl of bel tijdens kantooruren naar 0164-263822.

Bergen op Zoom, Middelburg & Goes

DermaTeam Cosmetic locaties